Hoşgeldiniz..

"Bir Yerde Gölgeler Uzuyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir..." - Yazılarımın devamı ve destekleriniz için lütfen Reklamlara göz atın..

26 Aralık 2012 Çarşamba

Real Football 2013 mü Fifa 2013 mü ?

Real Football 2013 Grafikler Hoş.

Real Football da etkileşimler hat safhada!! Sıkıcı olabiliyor.
Bu karşılaştırma bana konsoldaki PES mi Fifa mı yı hatırlatıyor. Ne yazık ki PES android dünyasında pek tutunamadı.Yada bana göre PES bu iki oyunundan da daha kötüdür.

Öncelikle bu iki oyununda 2012 serilerinden çok büyük bir farkları yok. Real Football u PES gibi düşünün. Lisanssız takımlar, alakasız suratlar, isimler... tamamen amatör bir hava!! Oynanabilirlik nispeten Fifaya göre daha iyi bile olsa sırf bu amatör ruh sebebiyle Fifa daha öne çıkıyor.


Fifa da ise tamamen konsol tadında girişler, gaza getiren müzikler, birebir formalar ve futbolcu isimleriyle sizi tamamen havaya sokuyor. İkisi de oynanabilirlik açısından kullanıcıyı yormuyor.

Real Footbal yaklaşık 1 gb dataya, Fifa ise 1.3 gb lık dataya sahip. Real Fotball şu anda marketten ücretsiz ken Fifa ne yazikki ücretli. Fakat hırsıza kilit dayanmaz hesabı kırılmış apk dosyaları ile ücretsiz bir şekilde bu oyunu oynayabilirsiniz. Dosya linki istiyorsanız benimle irtibata geçin.

Sizlerde bu yazının sonundaki YORUM bölümünde kendi fikirlerinizi yazabilir bana iletebilirsiniz.




Fifa Sizi gerçekten havaya sokuyor!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder