Hoşgeldiniz..

"Bir Yerde Gölgeler Uzuyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir..." - Yazılarımın devamı ve destekleriniz için lütfen Reklamlara göz atın..

28 Aralık 2012 Cuma

Nova Launcher

Nexus ICS tadında
 Mobil cihazınızda sürekli aynı arayüzden sıkıldıysanız denemenizi şiddetle tavsiye ettiğim bir launcher (türkçeye açıcı, başlatıcı diye çevirebiliriz)var. Launcherları bir tema gibi düşünebilirsiniz. Öyle ki sadece bir ekran koruyucusu ve duvar kağıdından ibaret değil, simgeler, parmak hareketlerinize olan farklı tepkimeler ve baştan başa tamamen değişik bir arayüzdür. Bu konuda denemediğim launcher kalmamıştır.Kimisi sürekli hata veriyor, kimisi cihazımla tam uyumlu değil, kimisi işlemci ve belleğe fazlasıyla yük bindiriyordu.



ICS-DEVİL kernel custom rom kullananlar bilir, bu rom üzerinde bu launcher la beraberinde gelir.Bu custom rom'u kurduğumdan beri nova launcher a hayran kaldım. Öncelikle tamamen ics tadında (nexus) bir tasarıma sahip. Kibar tasarım, koyu renk argümanlar, açık mavi parlak neon ics mavisi vurguları efektli geçişleri, duvar kağıdının arkaplanda kaydırılması (bu özellik samsung touchwiz arayüzünde yok!)....


Üstelik çokta stabil ve de hızlı. Ayrıca sürekli çıkan güncellemeleri ve türkçe dil desteği de tamamen birer artı.

Denemekten korkmayın. Hemen Google Play Store'dan launcherı ücretisz indirin ve farkı yaşayın.Beğenmez iseniz istediğiniz gibi kaldırıp eski halinize dönebilirsiniz.

PlayStore Linki 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder